Penafian

Penafian untuk PendidikanMalaysia.my

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman web kami, sila berasa bebas untuk menghubungi kami melalui e-mel di hello@PendidikanMalaysia.my.

Penolakan tuntutan untuk PendidikanMalaysia.my :

Semua maklumat di laman web ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja.

PendidikanMalaysia.my tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini.

Apa-apa tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di laman web ini (www.PendidikanMalaysia.my), adalah risiko anda sendiri.

PendidikanMalaysia.my tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh melawat laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut.

Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman ini.

Pautan ke laman web lain tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat pada laman web tersebut. Pemilik laman web dan kandungan boleh berubah tanpa notis dan boleh berlaku sebelum kita mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah ‘buruk’.

Sila juga ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan terma-terma yang di luar kawalan kami.

Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman dan juga “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum melibatkan diri dalam mana-mana perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini membenarkan penafian kami dan bersetuju dengan terma-termanya .

Kemaskini

Ini penafian laman web telah dikemaskini pada 21 februari 2021.

Sekiranya kami mengemaskini , meminda atau membuat apa-apa perubahan kepada dokumen ini, perubahan tersebut akan jelas dipaparkan di sini.