25 C
Kuala Lumpur
Rabu, Disember 6, 2023

FB

KPM umum PdPR untuk 2 minggu selepas cuti

- Advertisement -

PETALING JAYA: Sesi persekolahan Penggal 1, Kalendar Akademik Sesi 2022/2023 bagi pelajar sekolah menengah akan dilaksanakan secara pengajaran dan pembelajaran di rumah (PdPR) selama dua minggu bermula 21 Mac.

Menteri Kanan Pendidikan, Datuk Dr. Radzi Jidin berkata, kesemua pelajar menengah hanya akan hadir untuk sesi bersemuka bermula 4 April tanpa sebarang penggiliran pelajar.

Radzi berkata, ketetapan berkenaan tertakluk kepada semua Murid Berkeperluan Khas (MBK) di sekolah menengah pendidikan khas (SMKPK) dan program pendidikan khas integrasi (PPKI).

Katanya, ia turut membabitkan pelajar Tingkatan 1, Tingkatan 2, Tingkatan 3, Tingkatan 4, Tingkatan 5, Pra-Universiti, International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) serta kelas peperiksaan antarabangsa yang setara.

BACA BERITA PENUH DI UM

Tentang PendidikanMalaysia.my

PendidikanMalaysia.my merupakan satu laman komuniti berkaitan pendidikan yang berkongsi informasi dan bahan berkenaan pendidikan di Malaysia.

Jika anda ingin berkongsi bahan, hubungi kami di Facebook dan kami berbesar hati berkongsi bahan anda di sini.

Sila LIKE dan FOLLOW kami di Facebook untuk perkongsian terbaharu berkenaan Pendidikan di Malaysia.

PendidikanMalaysia
PendidikanMalaysia
PendidikanMalaysia.my adalah sebuah laman sumber untuk guru, pelajar dan ibu bapa di Malaysia yang dibangunkan untuk memudahkan perkongsian bahan dan juga maklumat berkaitan sistem pendidikan Malaysia.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PAUTAN PANTAS

- Advertisement -

Latest Articles

- Advertisement -
error: Content is protected !!