27.3 C
Kuala Lumpur
Selasa, Disember 5, 2023

FB

Nothing Phone (2) dilancarkan di Malaysia

- Advertisement -

Jenama telefon pintar dari London, Nothing, telah membawa masuk telefon pintar Nothing Phone (2) pada minggu lepas, 14 Julai 2023.

Pelancaran telefon pintar yang baharu itu telah mendapat sambutan di luar jangkaan dengan peminat berbaris untuk mendapatkannya pada majlis CROSSOVER Limited Drop yang berlangsung di Midvalley Megamall.

Bilangan telefon yang terjual pada acara tersebut tidak diumumkan, namun pihak Nothing Malaysia telah menyatakan semua unit yang dibawa untuk jualan telah habis.

Pada majlis itu, Phone (2) dijual dalam dua variasi yakni warna dan variasi yakni warna kelabu gelap dan putih dengan konfigurasi RAM/Ruang storan 12GB/256GB dan 12GB/512GB.

Telefon berkonfigurasi 12GB/256GB dijual pada RM2,999 manakala konfigurasi 12GB/512GB berharga RM3,499.  Jualan turut dilengkapkan dengan kemudahan talian YES 5G.

Bagi yang gagal mendapatkan Phone (2), ianya kini dibuka untuk pra-tempah sebelum dijual kepada umum bermula 22 Julai kelak.

PendidikanMalaysia
PendidikanMalaysia
PendidikanMalaysia.my adalah sebuah laman sumber untuk guru, pelajar dan ibu bapa di Malaysia yang dibangunkan untuk memudahkan perkongsian bahan dan juga maklumat berkaitan sistem pendidikan Malaysia.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PAUTAN PANTAS

- Advertisement -

Latest Articles

- Advertisement -
error: Content is protected !!