25 C
Kuala Lumpur
Rabu, Disember 6, 2023

FB

HONOR jemput rekaan untuk Talents Global Design Awards 2022

- Advertisement -

HONOR Malaysia kini menjemput pelajar Malaysia untuk menyertai HONOR Talents Global Design Awards 2022, yang mana merupakan satu pertandingan rekaan grafik antarabangsa yang berlandaskan kepada penerokaan tema yang diberikan.

Pertandingan yang menawarkan hadiah berjumlah sehingga RM70,000 itu bertujuan meningkatkan lagi rekaan asli di kalangan golongan pelajar.

Untuk itu, HONOR Malaysia telah bekerjasama dengan beberapa universiti tempatan untuk menggalakkan penyertaan terhadap pertandingan ini dimana pelajar boleh menghasilkan karya yang mampu menarik minat para juri.

Bagaimana menyertai Talents Global Design Awards 2022

Bertemakan “Menginsirasikan Masa Depan”(Inspire The Future), rekaan yang dihantar akan dinilai oleh juri profesional yang terdiri daripada jurugambar bertaraf antarabangsa.

Malah, rekaan yang terpilih juga bakal berpeluang dikongsikan di HONOR Themes App dan akan mewakili Malaysia dalam pertandingan tersebut kelak.

Pelajar yang berminat boleh menyertai pertandingan ini dengan menghantar rekaan mereka ke laman web rasmi pertandingan tersebut pada pautan dibawah sebelum 7 Oktober 2022.

PendidikanMalaysia
PendidikanMalaysia
PendidikanMalaysia.my adalah sebuah laman sumber untuk guru, pelajar dan ibu bapa di Malaysia yang dibangunkan untuk memudahkan perkongsian bahan dan juga maklumat berkaitan sistem pendidikan Malaysia.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PAUTAN PANTAS

- Advertisement -

Latest Articles

- Advertisement -
error: Content is protected !!